КАТАЛОГ


ПРОИЗВОДИ

LG

Батерија
G FLEX

1900,00 Ден


Повеќе

LG

Батерија
G4

1400,00 Ден


Повеќе

SAMSUNG

Предно стакло тач-златна
GALAXY TAB 4 10.1

3100,00 Ден


Повеќе

SAMSUNG

Плоча матична
GALAXY ACE 4

4200,00 Ден


Повеќе

SAMSUNG

Плоча матична
GALAXY S2

9500,00 Ден


Повеќе

SAMSUNG

Дисплеј бел
GALAXY S3 NEO

6100,00 Ден


Повеќе