КАТАЛОГ


ПРОИЗВОДИ

ACER

Маска предна со дисплеј и тач црна
LIQUID Z4

3000,00 Ден


Повеќе

SAMSUNG

Плоча матична
GALAXY NOTE 2

10000,00 Ден


Повеќе

SAMSUNG

Плоча матична
GALAXY TREND

4200,00 Ден


Повеќе

SAMSUNG

Матична плоча
GALAXY S5 MINI

7200,00 Ден


Повеќе

SAMSUNG

Матична плоча
GALAXY A3

5200,00 Ден


Повеќе

SAMSUNG

Дисплеј
GALAXY CORE

3100,00 Ден


Повеќе