КАТАЛОГ


ПРОИЗВОДИ

SAMSUNG

Маска предна со дисплеј и тач
GALAXY S PLUS

5500,00 Ден


Повеќе

SAMSUNG

Дисплеј црн
GALAXY S5

8000,00 Ден


Повеќе

LG

Предно стакло со дисплеј
G FLEX 2

12000,00 Ден


Повеќе

SAMSUNG

Капаче за батерија плаво
GALAXY S3

900,00 Ден


Повеќе

SAMSUNG

Предна маска бела
GALAXY NOTE EDGE

10500,00 Ден


Повеќе

SAMSUNG

Предно стакло тач-бело
GALAXY TREND 2

1800,00 Ден


Повеќе